Volwassenen

Voor volwassenen organiseren wij allerlei leuke en interessante activiteiten. Want wat is er nu fijner als lekker met een paard de bossen in gaan?

BUITENRITTEN

Regelmatig organiseren wij buitenritten, voor mensen van stal én voor mensen van buitenaf. We hebben verschillende IJslanders ter beschikking die geschikt zijn voor zowel ervaren als minder ervaren mensen. Wel is enige ervaring vereist voor een buitenrit.

Heb je nog geen ervaring met IJslanders? Geen probleem! Dit is je kans om de tölt te ervaren en heerlijk te genieten van de verschillende gangen van het IJslandse paard.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, zowel doordeweeks als op zondag zijn er mogelijkheden voor een buitenrit. Voor andere lessen en tarieven klik hier.

WORKSHOPS

Wij organiseren regelmatig workshops voor IJslanderruiters om onszelf te verbeteren. Hiervoor nodigen wij externe instructeurs uit. Wil jij ook meedoen, met je eigen paard of met een van onze lespaarden. Neem dan even contact met ons op, dan houden we je op de hoogte.